Welkom bij E-COMMERZ | webontwikkeling, VoIP en ICT
Cloud oplossingen

Is een Cloud-dienst interessant voor uw bedrijf?

Vrijblijvend een offerte ontvangen binnen 48 uur

Hoe ziet uw kantoor er over vijf jaar uit? Is er dan nog wel een kantoor? De bedrijfsvoering verschuift steeds meer in de cloud. Cloud diensten zijn geen fenomeen van deze tijd, hoewel velen u dat willen doen geloven. Al jaren kennen we financiële softwarepakketten in abonnementsvorm en wie heeft er geen Gmail, Hotmail of Yahoo account?

Waarom is Cloud dan nu in opkomst? Het zijn vooral de breedband verbindingen die het mogelijk maken om diensten en software ‘uit de muur’ af te nemen. Steeds meer aanbieders gaan zakelijke oplossingen via Cloud Computing aanbieden, zoals Microsoft met Office365 of Google met Google Apps for Business.

In the cloud werken met Office 365 van Microsoft     Google Apps for business

Kunnen wij u van dienst zijn?

We hebben uitgebreide ervaring met web oplossingen, traditionele IT oplossingen, management bij IT infrastructuur en zaken als IT security. Of u zich nog aan het oriënteren bent of al een keuze heeft gemaakt voor online IT, wij helpen u graag met informele advisering of formele strategische input. E-COMMERZ helpt u keuzes te maken.

Specialisten aan het werk

E-COMMERZ is Microsoft Cloud partner

Analyse & Advies

Wij analyseren uw situatie en helpen u de juiste keuzes te maken op het gebied van automatisering met Cloud diensten. Wij focussen niet zozeer op technologie, maar op functionaliteit en efficiëntie.

Online E-mail & Agenda

Met een online e-mail- en agenda kunt u overal beschikken over uw e-mail, afspraken en contactpersonen. Bovendien heeft u overal dezelfde gegevens, op elk apparaat. Ondertussen worden virussen en spam geweerd.

Online samenwerken

Door online samen te werken is het makkelijk om gegevens uit te wisselen met collega's of met partners in een project. Documenten, projectagenda's, discussies of start een videochat voor een overleg. Waar dan ook.