Welkom bij E-COMMERZ | webontwikkeling, VoIP en ICT
Webontwikkeling

Succesvolle websites

Een effectieve plek op het web. Een website die uw doelgroep aanspreekt, gebruiksvriendelijk is en die opvalt in de zoekresultaten.
responsive design op apparaten weergegevenWij helpen u vanaf de strategie en conceptontwikkeling tot en met de realisatie.

  • Strategie; het concept & doelstellingen binnen budget
  • Design; het ontwerpen van de look & feel
  • Techniek; de site wordt gebouwd
  • Vulling; tekst, foto's en video's
  • SEO; zoekmachine optimalisatie
  • Statistieken; want meten is weten

Responsive webdesign

Mobiele apparatuur maakt een stormachtige ontwikkeling door. Er is voorspeld dat in 2014 meer mensen via een mobiel apparaat zoals een tablet, smartphone of netbook websites zullen bezoeken dan via een 'normaal' scherm. Belangrijk dus dat uw website hier mee om kan gaan.

De term die aan dit fenomeen is gehangen in de ontwerpwereld is 'responsive webdesign'. Het betekent dat de website door een stukje code aftast bij de gebruiker op welke formaat de website wordt bekeken, om deze vervolgens in de meest optimale vorm weer te geven.

Geavanceerd CMS

Bij E-COMMERZ zetten we altijd een geavanceerd content management systeem (CMS) in. Een afgesloten gedeelte van de website, waar je alleen kunt inloggen als je een beheerder bent.

Via een gebruikersvriendelijk beheerpaneel is het mogelijk alle inhoud van de website te wijzigen — van tekst tot afbeelding, van menuknop tot slideshow.

We geven graag een demonstratie van de mooie systemen waarmee we werken. Geïnteresseerd? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak voor een demo op uw locatie.

Gedreven professionals

Wij zijn een full-service internetbureau.
We ontwerpen, bouwen en onderhouden oplossingen voor simpele tot zeer complexe situaties.

We werken voornamelijk met open source oplossingen als Joomla! en Magento. Met een team van betrokken specialisten in ons netwerk werken we aan uw project.

Uw contact met E-COMMERZ loopt altijd via uw vaste contactpersoon, dat levert een effectieve communicatie op.